2014. március 21., péntek

Julie Kenner - Örök rabság

Damien menekül a múlt sötét és démoni árnyai elől. Nekem csak egy vágyam van: neki adni magam egész testemmel-lelkemmel, megosztani vele minden kínt, felfedni minden titkot, amit eddig elhallgatott előlem. Uralkodik rajtam – ez természetes. De lesz-e bátorságom meghallgatni minden mocskos részletet, amit eddig elhallgatott?







Mivel ez volt a trilógia befejező része kíváncsian vártam. Főleg a második vége után ami igencsak sok kérdést hagyott maga után. Főként, hogy mi lesz a sorsa Damien Starknak.

Meg kell mondjam már az első pár oldal után tudtam, hogy a sorozatból ez lesz a kedvenc részem.

Végre nem csak az a tömérdek szex volt benne, hanem volt bonyodalom, dráma is bőven, hogy akkor mi lesz. És nem csak Damiennel hanem belőle kifolyólag kettejükkel is.

Nagyon tetszett ez a fordulat, dráma úgymond amit az író nő belevitt. Végre volt valami ami miatt lehetett izgulni és ami adta az érdekes pillanatokat. Igencsak nehéz próba elé álltak Nikki és Damien, főleg a pasi múltja miatt érdekes volt és szerintem jól megvolt írva, kitalálva. Ahogy alakultak a dolgok. Én személy szerint dráma párti vagyok, unalmas is az ha csak dúl a love és semmi gubanc nincs. Hát itt nem panaszkodhattam. Mint írtam tetszett ez a része, hogy igencsak meg kellett küzdeniük a maguk démonaival, és múltjukkal. És, hogy ennyi minden ellenére kitartottak egymás mellett, sőt egymásba kapaszkodtak, hogy túl legyenek ezen.

Alapból nem tetszene, hogy ennyire függenek egymástól de ismerve az életüket szerintem nagyon jól meg lett írva. Mondom nekem ez a rész tetszett a legjobban.

Szerintem jó befejezés volt, igaz a vége felé talán aki olvasta sejti hol, volt egy pont ahol na megvolt a para, hogy akkor mi is lesz. Hiszen ugye hol van az megírva, hogy mégis happy lesz a történet vége? Volt már rá példa, hogy egy történetben isten tudja meddig szenvedett egymásért és egy pár és a végére ott maradtunk hoppon….

De az izgalmak ellenére végül kiderült minden, az író nő mindenkiről akiről kellett lerántotta a leplet ezzel okozva néhány meglepetést is, és a helyére tette a dolgokat és szerintem nagyon jó véget talált ki Damien Stark és Nikki Fairchild történetének. Az utolsó pár oldal a nagy kedvenc. Aki még nem olvasta hajrá és megtudja miért is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése