2013. augusztus 25., vasárnap

Ajánló - S. C. Stephens: Esztelen

Nos erről a könyvről lenne szó. Nálam most mindent vitt és pillanatok alatt az első helyre ugrott a kedvenceim listáján. Mint a blog is mutatja imádom a Fifty Shades trilógiát, és a Crossfire-t is. Ezeket mind az Ulpius adta ki, és hát nem titok, hogy elég sok olyan könyvet kiadnak manapság amik háááát..... nem éppen a legjobbak, és nem utolsó sorban nem is éppen olcsóságok. 
Több ilyet is olvastam, akadt persze ami nem volt rossz de kevesebb olyan volt ami tényleg ennyire tetszett volna. Talán kettő? Lakatos Levente - Bomlás című könyve és a Soha határa. Na ezek amiket tényleg imádtam a kiadótól a már említett két kedvenc sorozatomon kívül. De most itt egy újabb szerelem: az Esztelenül trilógia.
Kezdésnek jöjjön egy fülszöveg: 

" Kiera és Denny már majd’ két éve járnak. Denny megtestesíti mindazt, amit a lány kíván: gyengéd, kedves, és határtalanul imádja őt. Amikor másik városba költöznek – Denny megkapta álmai állását, Kiera pedig egy kiváló egyetemen tanul tovább –, minden tökéletesnek tűnik. Ám egy nem várt körülmény miatt a párnak el kell válnia.

A magányos, zavart, vigasztalan Kiera a helyi rocksztárban, Kellan Kyle-ban lel támaszra. Eleinte csupán barátként tekint Kellanra, ám a lány magányosságának mélyülésével a kapcsolatuk is egyre elmélyültebbé válik.

Egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember… "


Már ennek alapján sejtettem, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy ennyire. Egyszerűen imádtam és nagyon sajnáltam, hogy vége lett és még inkább várom a következőt. Na de annyira ne szaladjunk előre.

A történetet Kiera szemszögéből olvashatjuk aki a barátjával Dennyvel költözik el, mégpedig a srác egy barátjához a dögös és jóképű Kellanhoz.
A két pasiról csak annyit mondok, hogy tessék elolvasni és eldönteni ki kinek drukkol, bár nagyjából a tartalomból sejteni lehet a dolgokat hogy tulajdonképpen melyik srác is a Főszereplő Kiera mellett. Én még éppen hogy a kezembe vettem a könyvet és elolvastam a fülszöveget már tudtam, hogy melyik srácot fogom imádni. És így is lett. Totál szerelem :)
Egy nagyon jól megírt történet amiből nem hiányzik a romantika, bonyodalmak, a könnyek sem. És erotikában sem szenved hiányt. Akad benne persze, de pont annyi amennyi jó nem úgy mind egy egy könyv mostanság, hogy már az elsőtől az utolsó oldalig csak  szex van benne.
Néha - elég sokszor - csak úgy szikrázik a levegő a történetben amiben ugye Kierának rögtön két remek pasi is jut. És ebből adódóan nem kevés a bonyodalom és minden ami ezzel jár.
Én egyszerűen nemtudtam letenni csak úgy faltam az oldalakat és szurkoltam  a kedvenc pasimnak. A történet végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Szerelem, boldogság, magány, barátság ami idővel több lesz, egy bizonyos éjszaka, amolyan barátság extrákkal, vágy, szerelem, szenvedés, rengeteg szóval lehetne jellemezni a történetet amibe teljesen beleszerettem.
Bár igaz néha Kierát fenékbe tudtam volna billenteni egy egy helyzetben, sőt lehet kicsit többször de..... Egy ilyen történetért a saját életben én is elfogadnék. Izgalmakban biztos nem lenne hiány, pláne nem ilyen pasikkal.
Kedvelhető,imádnivaló szereplők - utóbbinál gondolok itt egy srácra :D - jól megírt történet amiből tényleg szinte a végéig leköt, hogy megtudd ki kivel is marad végül.
Lehet sokaknak nem tetszik a történet vagy meg sem próbálják elolvasni, de én csak ajánlani tudom. Fantasztikus történet, sok sok csavar és minden amit már felsoroltam, hogy egy jó kis történetet kapjunk. És szerencsére nem egy vékonyka kis könyvről van szó. Most pedig én erősen hajazok egy azonnali újraolvasásra.

Ha valaki netán a kezébe veszi és elolvassa, vagy olvasta már ide szívesen várom a ti véleményeteket is.

Addig is egy kéééép. Beírva az író nevét a gugliba kidob jó sok képet a sorozat kapcsán és ebbe első látásra beleszerettem:

Kiera és Kellan
 És itt is van már a trilógia másik két kötetének a borítója: 

Tartalmat még a kiadó oldalán sem olvashatunk így nemtudom, hogy a párosunkról szól e majd a két következő könyv is, vagy mint már fordult elő egy egy sorozatnál, hogy az első részben megismert pl egy másik szereplőről olvashatjuk majd a következő könyvet. Nos majd kiderül, addig is a borítók: 



7 megjegyzés:

  1. köszönöm az ajánlót!!! nagyon jó, egyszerűen imádom, a tegnapelőtt kezdtem el igaz, hogy nem volt valami sok időm de most a 314-es oldalon tartok.Igaz, hogy 605-ig még van de nagyon jó és remélem itt is minél előbb lesz folytatás, mert nagyon jól irsz és már kiváncsi vok mivel fogsz meglepni :D (kicsit összecsapott vélemény lett de kicsit sietek, remélem nem haragszol meg ezért csak megszerettem volna köszönni :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsmit :) én örülök, ha másoknak is megtetszik főleg ez mert én imádtam, és én is nagyon várom a folytatást, ha jól rémlik még idén kijön a többi két része is, de nem is baj,hogy nem húzzák annyira és gyorsan kiadják a részeket. További jó olvasást hozzá :)

      Törlés
  2. Elolvastam a konyvet es egyszeruen Fantasztikus!!!...az utolso 100 oldal,az a sok fajdalo,sokszor a siras kuszoben altam es egyszeruen imadom a konyvet...Imadon Dannyt mert annyira aranyos es kedves bar volt mikor beuztam volna neki eggyett de orulok h vegul boldog,nah es Kellan...hat igen a szivtipro adonisz...Istenem az a pasi egy alom!!Egyszeruen imadom est azt is,hogy Kierat "a szive folott" hordozza...Koszonom az ajanlot,mar alig varom a konyv folytatasat....
    Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszett :) már megérte írni róla :) köszi :)és igen NAGYON várjuk a folytatást :)

      Törlés
  3. Én is most végeztem a könyvvel. Szerintem is zseniális, bár eleinte nem érettem Kierát, és ahogy írtad - "többször fenékbe szerettem volna billenteni"!

    Nekem - személy szerint - is sokat adott ez a könyv. Pont az olvasás előtt talált rám a szerelem, az igazi, nagybetűs Szerelem :) Úgyhogy az egész könyvet ennek tudatába éltem át, olvastam el - és őszintén mondom, a könyv rengeteget segített a Szerelmi életemben is. Sokkal jobban becsültem a Párom, minden este öröm volt hozzá bújni, mindig eszembe jutott Kiera szenvedése... amit a szerelem okozott benne és örültem, hogy én nem vagyok ilyen helyzetben.

    Egyszerűen megtanított a Szerelem megbecsülésére, aminek nagyon hálás vagyok, mert lehet - ha nincs ez a könyv - nem fogom fel milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen simán élhetek ezzel a Fiúval - és nem kell titkolózni stb... :)

    VálaszTörlés
  4. én most olvasom a 2. részét és nem bírom letenni !!!!! karácsonyra kérem majd a 3. részét! de nemtudom addig hogy bírom ki mert ha így haladok akkor hamar elolvasom a 2.-at is!!! nekem is van barátom, és énis ez alapján olvasom, és hihetetlen hogy milyen hatással van a szerelmünkre! én könnyen befolyásolható vagyok, ezért a könyv is befolyásolt nagy mértékben, de ezt egy cseppet sem bánom! Mert sok mindenben segített, és ezenkívül egy csomószor beleképzeltem magam Keira helyzetébe hogy mit tennék a helyébe... mindenesetre én nem csaltam volna meg a barátom, de nem bánom hogy igy alakult, mert igy még izgalmasabb és jól mutatnak együtt Kellannal!!!

    VálaszTörlés
  5. Én is most végeztem mind a három kötettel. Nagyon tetszett és imádom, úgy érzem még elolvasom majd. Mind a három kötet tele van érzelmi hullámokkal hol nevettem hol sírtam még szerencse hogy ezeknél a részeknél itthon voltam és nem a buszon munkába menet. Sokan kritizálják Kirát, hogy milyen nyávogós valamint döntés képtelen, de én így szerettem meg őt. A többieket is imádom. Annyira örülnék annak ha filmet készítenének belőle. Míg olvastam sokszor a fejemben láttam a jeleneteket valamint a hangokat amikor Kellan hitetlenkedik hogy tényleg szeretik e. Egy szónak is száz a vége IMÁDOM

    VálaszTörlés