2013. december 30., hétfő

Néhány dolog.... :)

Sziasztok!

Mint látjátok új külső és új fejezet is érkezik igaz még egy pici türelmet kérek, de holnap jön. Már kész van, így holnap fel is rakom.

De most nem is annyira ez miatt akartam írni, és tuti, hogy ezután utálni fogtok, de hát van ilyen :D aki mégis marad és netán olvasni fogja annak köszönöm.

A szereplőkről lenne szó. Ugye Anaról és Christianról van kép. És itt jön a csavar. Ezeket szeretném lecserélni holnap. Mivel ugye tudjuk, hogy megvannak a film főszereplői és ugye többé kevésbé ez a történet a Fifty Shades ihlette a sztorit. Szóval a filmbéli szereplők lesznek az enyémek is.

Ideje megbarátkozni a gondolattal. Sajnos nem Matt lett Christian, szóval.... És hála az égnek nem ősember Charlie sem :D hanem Jamie. Nos ő tőle se voltam annyira oda, de az utóbbi időben látva a forgatási képeket hmmm egyre inkább megbarátkozok és szimpatikusabb lesz a pasi. A csajról Dakotáról hát egyelőre nemtudom..... Nem éppen őt képzeltem volna Ana szerepére de ugye mi nem reklamálhatunk. Azért lehetne rosszabb is, akad a neten egy két jó kép róla, amin még szépnek is mondanám szóval vele még inkább barátkozni kell :D

Szóval ők lesznek a szereplők, hiszen ők Anastasia és Christian. Igaz elég sokban fog eltérni a történet az eredetitől, főleg egy két karakter, de minek is lenne olyan mint az eredeti történet? Azért remélem, hogy akinek eddig tetszett ez nem fogja elvenni a kedvét. Ha mégis sajnálom. Ez van. Azért köszönöm azoknak akik írtak, és vártak amíg nem voltam itt.

Holnap jön a fejezet. Addig a fejlécen amit köszönök Dórymnak :) barátkozzatok a Fifty Shades szereplőivel :)

Puszi nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése