2014. március 21., péntek

Simone Elkeles: Chain Reaction – Láncreakció

A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje
Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret, és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.
Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol? Ismét egy újabb Fuentes fiú és egy újabb fantasztikus történet. Ezúttal sem csalódtunk az írónőben is végre megismerhettük a harmadik Fuentes testvért is.

Nagyon jó volt ismét róluk olvasni, és a történet hozta a megszokott formáját ahogy az első kettő is ugyanakkor más is volt.

A fiúkat még mindig imádom immár Luist is, hogy jobban megismerhettük. Akárcsak Nikkit.

Tetszett a kettejük története, noha ez sem volt zökkenő mentes. Úgy unalmas is lett volna.
Hol velük nevettem, hol szomorkodtam, vagy éppen aggódtam értük.

Szuper lett a történet. Amit külön imádtam benne, hogy a korábbi két Fuentes fiúról és párjaikról is jócskán olvashattunk és nyomon követhettük, hogy alakul Alex és Brit élete, valamint Carlos és Kiara életéről is olvashattunk ismét.

Ez volt ami számomra még inkább feldobta.

Szuper történet volt és így, hogy úgymond a három Fuentes testvért története teljes is. Az utolsó oldalakat olvasva ismét el is érzékenyültem. Főleg mikor ismét olvashattunk egy ….. évekkel később megadott részt mint a korábbi történeteknél is. Ezek a részek mindig furcsák számomra, hogy így előre ugrunk az időben de nagyon tetszenek.

És azért ennek kapcsán felcsillant a remény is, bár annyira nem néztem még utána a dolgoknak, de hátha kapunk majd még három ilyen szuper történetet újabb három Fuentes testvérről?

Aki szerette az előző részeket szerintem ez is tetszeni fog neki. Csak azt sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, eltudtam volna még olvasni egy darabig :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése